nl | en | fr | de
Vergunning / Licences / Pässe

Add Content...

  
 
Procedure

VORMVEREISTEN
a) de worstelaar moet in België wonen
b) de worstelaar moet aangesloten zijn bij een erkende Belgische club, die in orde is met alle financiële en administratieve verplichtingen 
c) de worstelaar moet een geldige nationale licentie hebben voor het lopende kalenderjaar
d) de UWW-licentie moet schriftelijk, per email worden aangevraagd via de KBWB, en mag niet rechtstreeks bij UWW worden aangeschaft. De KBWB stuurt de club dan een factuur voor het bedrag van die licentie.
e) alle documenten en betalingen moeten eerst in orde zijn. Pas dan zal de KBWB een UWW-licentie bestellen. De KBWB rekent hiervoor een minimale doorlooptijd van tien kalenderdagen.

DOCUMENTEN
1/ kopie paspoort: de UWW eist een scan van een geldig paspoort (van gelijk welke nationaliteit, Belgisch, Russisch, maakt niet uit). Deze scan moet worden opgestuurd per email naar de KBWB.

2/ verklaring van medische geschiktheid: een doktersverklaring dat de worstelaar geschikt is voor het beoefenen van de worstelsport tijdens het lopend kalenderjaar. Een voorbeeld van dit certificaat kan je hier downloaden. Het formulier moet de handtekening en de stempel van de dokter dragen.
Daarnaast moet een worstelaar zich nog steeds telkens drie dagen voor een UWW-toernooi laten onderzoeken, en de dokter dit laten afstempelen in het UWW-boekje van de atleet.

  
 
Kosten / Coûts

De club die een UWW-licentie voor één van hun worstelaars wil aanvragen voor het jaar 2016, moet €110 (voor kadetten is het €55) storten op de rekening van de KBWB, opdat de KBWB deze aanvraag kan doen.

  
 
Copyright KBWB-LRBL-KBRV -  Terms Of Use  -  Privacy Statement  -  Login  Powered by